середу, 17 жовтня 2012 р.

Про те, як нас навчали:)

         З 14 по 17 жовтня 2012 року на навчально-відпочинковій базі "Лімниця" Івано-Франківського ОІППО відбувся семінар-тренінг в рамках проекту "Шкільна академія підприємництва". 

Фото
Детальну інформацію про проект можна отримати тут.
ФотоФото
В перший день нашого цікавого, насиченого і продуктивного навчання учасники мали змогу краще познайомитися та пізнати одне одного (чому сприяли цікаві психологічні вправи та довірлива атмосфера). Також цього дня нам були запропоновані дві симуляційні гри економічного характеру: "Іграшки" та "Велике яблуко".
    Другого та третього дня з нами працювали польські тренери-психологи Здіслава Баранкєвіч та Катажина Кошевська. 
Фото
Теми занять Катажини: "Вчитель ШКП у ролі особи, що підтримує розвиток компетентностей учнів", "ШКП як група, що має спільне завдання", "ШКП як група у процесі розвитку", "Вплив структури групи, що має спільне завдання на ефективність її дій". У  Здіслави: "Основні поняття, пов'язані з професійним консультуванням. Розвиток підприємництва та профорієнтації в школах", "Форми роботи з учнями: індивідуальне та групове консультування", "Діагностика в професійній орієнтації", "Стиль навчання. Домінуючий профіль. Тип особистості", "Підприємницьке становлення та його компоненти. Розвиваючі ігри для роботи з учнями". Заняття були надзвичайно цікавими, насичені позитивними емоціями та враженнями.
В останній день нами були створені блоги, які покликані висвітлювати діяльність шкільних клубів підприємництва в інтернет-просторі. В другій половині дня ми обговорили мету та завдання клубів, були розроблені статути клубів та орієнтовні плани роботиПрощання (як і знайомство) відбулося в теплій доброзичливій атмосфері взаєморозуміння та взаємопідтримки. З "Лімниці" ми поїхали повні енергії, ентузіазму, готові до нових починань та звершень.

Немає коментарів:

Дописати коментар